Waarom Senior-Comfort Winkel?

Ieder mens is uniek met name op het gebied van lichaamsmaten. Daarom kopen we allemaal onze kleding en schoenen op maat. Hoe vreemd is het dan eigenlijk, dat we wel allemaal in dezelfde maat zitmeubelen zitten?

Wetenschappelijk onderzoek naar zitten in de huiselijke sfeer heeft aangetoond dat het menselijk lichaam het meest gebaat is bij een zitmeubel dat past bij de lichaamsbouw van de gebruiker. En met de mogelijkheid om veel van houding te veranderen. Daarmee worden vele klachten voorkomen.

Bij Senior-Comfort Winkel wordt iedere fauteuil daarom exact op maat gemaakt. Niet in S-M-L of XL, maar op de centimeter nauwkeurig. Zodat altijd de meest optimale zithouding wordt gewaarborgd. Dankzij de vele verstelmogelijkheden kan de ‘bezitter’ iedere dag weer goed zitten, fijn relaxen, heerlijk uitrusten en gemakkelijk weer opstaan. Afhankelijk van uw wensen bieden wij deze hoge standaarden tegen betaalbare prijzen.

Gezond zitten is belangrijk voor iedereen.¬†Daarom is het belangrijk dat fauteuils met of zonder ‘sta-op’ functie ook passen in ieders interieur. Dankzij een ruime keuze uit modellen en bekleding kunnen wij vele wensen invullen.

Algemene voorwaarden

Op al uw aankopen in onze winkel zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

De algemene voorwaarden van Senior-Comfortwinkel kunt u hier downloaden:

Algemene voorwaarden Senior-comfortwinkel