Fitform dealer

Fitform dealer

Senior-ComfortWinkel is officieel Fitform dealer.

  • Nederlandse Producent
  • Kwaliteit welke door concurrenten niet te evenaren is
  • Het beste dat op dit moment te koop is op het gebied van zitcomfort
  • 10 jaar garantie

Fitform is een merknaam van de 100% Nederlandse ontwikkelaar en zitmeubel-producent Wellco. Gespecialiseerd in het ontwerp, de ontwikkeling en vervaardiging van hoogwaardige Wellness producten en hulpmiddelen op het gebied van zitten. Klik hier om naar de officiële website van Fitform te gaan.

Wellco is vooral actief in Europa, waarbij de nadruk ligt op de thuismarkt Nederland, Duitsland, UK en België. Fitform-fauteuils zijn beschikbaar via verschillende kanalen, zoals meubelzaken en zorgwinkels.

Wellco maakt gebruik van alle recente kennis op het gebied van ergonomie, techniek en welzijn. Onderzoek van gerenommeerde instellingen wordt gecombineerd met eigen kennis en onderzoek. Zo slaagt Wellco erin om producten te bieden die alleen aan de hoogste standaarden voldoen. Klik hier om naar de Fitform Wellness Fauteuils of de Fitform Zorg Fauteuils te gaan.

10 jaar garantie
Dankzij continue productverbeteringen heeft Fitform haar garantievoorwaarden recentelijk nòg verder uitgebreid. Bij aankoop van een nieuwe Fitform-fauteuil ontvangt u van Fitform het Fitform 10 jaar Garantie Waarborg. Dit betekent dat gedurende 10 jaar na aankoop een eventuele reparatie of geheel kosteloos of tegen fors gereduceerde kosten, voor u wordt uitgevoerd. Lees de uitgebreide Garantievoorwaarden.